Fshij programet qe nuk jan ne Add Remove
Fshij programet qe nuk janë në Add or Remove Programs


Start > Run > regedit >HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall

Zgjedhni programin qe doni ta fshini dhe kliko mbi të.

Në anën e djathtë klikoni tek UninstallString dhe ju del 1 dritare (Edit String).

Kopjoni vlerën e të dhënave dhe Shko Start > Run > cmd> dhe bëni paste atë qe keni kopjuar > Enter

Programi do të fshihet ..

 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 1 visitors (23 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=