Windows XP Ship
Se fundmi Qendra për Edukim dhe Përparim ne Kosove ka bere te mundur Windows-in ne Shqip (Nderfaqen shqip). 

Ky projekt i krijuar rreth vitit 2002 dhe i realizuar tashme, eshte hapi me i rendesishem qe eshte bere ne kete fushe dhe do hape nje epoke te re te "Familiarizimit me kompiuterin" ne boten shqiptare. 

Gjithcka qe ju nevojitet eshte Windows XP SP2 English dhe te shkarkoni programin e instalimit te gjuhes nepermjet linkut te meposhtem

http://microsoft.com/downloads/detai...displaylang=sq 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 3 visitors (15 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=