Si ta relaksojm Pc
Hapi pare -I-
Start

Hapi dyte -II-
All Programs

Hapi trete -III-
Accessories

Hapi katert -IV-
System tools

Hapi peste -V-
Disk Defragment

Hapet dritarja Disk Defragmenter shtypim Defragment edhe presim deri sa te perfundoj dhe do ta shihni se eshte shpejtuar (relaksuar) pc-ja juaj.
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 3 visitors (18 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=