Pastrimi i USB-es nga te gjitha virusat
Pastrimi i USB nga virusat 

--------------------------------------------------------------------------------

1. Se pari e kyçim usb ne kompjuter edhe hyjme ne usb dhe shkojme dhe e bejme Kerko (Search)

2. Kerko te gjitha filet dhe dosjet (Search all files and folders)

3. Ne shiritin e kerkimit e shkruan .exe

4. Te paraqiten te gjitha filet apo programet egzekutive

5. I kerkon dosjet (folderet),winfile,data me .exe dhe i zgjedhe (Selekton)

6.I pastron duke i fshire (Delete) ,por duhet qe para se t'ia beni Delete te keni te zgjedhur (selektuar) vetem dosjet (folderet),winfile,data me .exe

Kaq kishte pastrimi i nje USB-je nga viruset, perveq kesaj u kisha keshillu me e bo scan edhe me Anti virus qe perdorni met
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 4 visitors (38 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=