Rrit shpejtsin e ADSL
Do ju tregoj nje shembull te vogel per ta shpejtesuar cable/DSL/ADSL duke e kopjuar kodin me posht, dhe pastaj ta bani paste ne notepad, dhe ta bani save as me formatin .reg.
(por dua te ju tregoj se kjo ka rezultate te papredikueshme, ndokujt mundet te ja shtoje shpejtsin 5 here ma shum, ndokujt nuk do te i ndryshoje asgje. por nuk ka ane negative me sa e di une. nese ka me tregoni)

kodi i pare qe e ban modifikimin per ta ritur shpejtsin:


Kodi:
REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esTcpipParameters]
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000ffff

kodi i dyte qe e kthen ne gjendjen e me parshme:

Kodi:
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esTcpipParameters]
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:00007fff
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 4 visitors (42 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=