Ndrroj IP per 20seconda
1 . shko te START masanej te RUN ? aty shtyp COMMAND dhe shtyp OK
tash ti ke hy ne msdos prompt
2 shkruaj ipconfig /release dhe preke ENTER
shkruaj EXIT dhe dil prej msdosit


shko tash ne MY NETWORK PLACES ku e keni LOCAL AREA CONNECTION , shko
me tastin e djatht mbi te dhe zgjedh PROPERTIES, tani nen GENERAL e
keni nje liste ku ju duhet te klikoni dy here mbi INTERNET PROTOCOL (
TCP/ IP ), pastaj nen GENERAL prekni USE THE FOLLOWIN IP ADRESS,
masanej jepni qardo numrash deri sa te mbushni rendin e pare, rendi I
dyte eshte automatic dmtth mbushet vet perderisa kaloni ne te me TAB,
masanej shtypni OK dhe pastaj prap OK,

Tani prap shkoni ne LOCAL AREA CONNECTION me tastin e djatht dhe tek
PROPERTIES dhe me pas tek INTERNET PROTOCOL ( TCP / IP ) por kesaj here
shtypni OBTAIN AN IP ADRESS MANUALY, pastaj shtypni OK dhe prap OK, dhe
tashme keni nje IP te re .
Me pak praktik kete gje mundeni me ba per 15 sekonda

KJO E NDERRON VEC ip DINAMIKE
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 3 visitors (19 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=