Hyr ne Pc tjeter prej CMD
Hyn ne PC te dikujt permes CMD-se

Per te hy ne kompjuter te dikujt permes CMD-se ateher ju duhet me pas rrjetin LAN (Local Area Network), apo mund ta perdorni ne internet caffe.

Shko Start pastaj RUN aty shenojm cmd

Pastaj do u hapet nje dritare prompt

pastaj aty shenoni telnet dhe klikoni enter

pastaj shenoni shkronjen o dhe klikoni enter

posht saj e shenon keshtu //10.52.58.210/c$ dhe klikoni enter (ju e ndryshoni iP-ne)

nese ai kompjuter eshte ndez ateher do del connecting.... dhe do qaseni dhe mund te shikoni ndonje folder sharing etj etj
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 3 visitors (30 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=