Levis mausin me tastier
Levizja e Mausit me Tastiere ! 
Eshte praktike e mir me leviz mausi permes tastieres.mbani shtip shift+alt+num lock , dhe me e numrat e tastieres mundesh me e leviz mausin me 8 shkon lart me 4 majtas me 6 djathtas me 2 posht dhe me 7,9,1,3 pjerrtas. 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 3 visitors (21 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=