Rrit shpejtsin e internetit
Kliko në Start 
Kliko në Run 
Shëno : Notepad 
Kur të jetë hapur Notepad 
Merr Kopje Kodin e më poshtëm që kam shkruar dhe fute në NotepadKodi: 
Windows Registry Editor Version 5.00 

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esTcpipParameters] 
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000ffffPasi keni futur kodin e shkruar me lart në Notepad 
Shtyp menyn File 
Pastaj Kliko save as 
Sigurohuni që ta ruani me emrin Fix.reg në desktop 
Tani hapeni atë 
Atëhere do të ju pyes Jeni i sigurt që deshironi që ta shtoni këtë Informacion Shtyp: Yes(po) 
Sigurohu që informacioni të jetë shtuar me Sukëses "Has been succesfully entered info the Registry" 
Më në fund Mund ta Shikoni efektin e dhën 

Ristarto kompjuterin Dhe U Kry
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 4 visitors (43 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=