Shiko sa ka punuar Pc mbrenda dites

Shiko Sa Ka Punuar Pc-ja Juaj Brenda Dites

Shiko sa ka punuar pc juaj mbrenda dites


Sa Ka Punuar Pc Jote Këtu është si ta verifikosh kohen e punës se sistemit: 
Klikojmë Start > Run > cmd pastaj e shkruajmë systeminfo 

Pastaj te shfaqet një liste shko larte dhe shiko për "system up time" 

Kjo do te tregoj sa dite, ore, minuta dhe sekonda ka qene sistemi yt i ndezur (duke punuar). 

 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 3 visitors (7 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=