Rikthe Emailin nese te bejn HACK
Rikthe e-mailin nese ta bejn hack/vjedhin MSN passwordinNe kete tutorial mund te mesoni se si mund te riktheni nese dikush iu b?n hacked apo iu vjedh passwordin e e-mailit tuaj dhe m? nuk keni qasje ne ate account tuajin!

Lexoni me vemendje hapat ne vijim dhe do e riktheni (resetoni) passwordin tuaj!

P.sh Ma ka vjedh/thyer nje person e-mailin:
emri@hotmail.com!
Hapim nje e-mail qe keni ne perdorim apo nje e-mail te ri hyjm ne inbox shkojm New Message: dhe i dergojm leter supportit teknik te Windows Live-it shembull ne kete menyre:

From : "emri@hotmail.com"
Sent : Tuesday, January 26, 2010 8:02:36 PM UTC
To : abuse@hotmail.com ose abuse@msn.com
Subject : Reset my password please !


Hello Windows Live Technical Support I'am (emri mbiemri qe mban e-maili i hackuar i juaji)p.sh Arbnor Gashi somebody has hacked my e-mail password and i can't Sign In on my MSN !
I Need to reset my password with your help!
I know every thing of my MSN that is hacked!

Here is my MSN that is hacked with my password and my secret question!
My e-mail is:
emri@hotmail.com
My Password was: passwordi qe e ke pas
My Secret Question was: pyetja sekrete qe e ke pas

When I try to sign in, my password is wrong! when i try to reset my password is wrong my secret question Please help me !!!


Kete leter e dergoni veq i ndryshoni e-mailin passwordin e pyetjen sekrete i shenoni si i keni pasur dhe e dergoni Send!

Pas ca minutave iu vjen nje leter konfirmimi qe tregon qe letra eshte derguar dhe do verifikohet nga tekniket e windows live-it!

Pas 24-48 ore do iu vjen nje leter nga ndonjeri nga tekniket ku iu kerkon ndjes per humbjen e passwordit tuaj po ashtu nga ai moment qe merr kete leter parasysh windows live supporti ai account bllokohet njeher per njeher po ashtu ne ate leter iu kerkon t'ia ktheni 15 pyetje/pergjigjeje qe pastaj windows live supporti t'iu dergoj leter n? t? cilen iu vjen dhe linku per te Resteruar passwordin e e-mailit tuaj dhe ta riktheni at?!

Keto jan? pyetje/pergjigjet qe do ia riktheni ne ate e-mail qe iu ka derguar tekniku nga windows live:
P.S Ketu i shenoni te dhenat e MSN-se tuaj qe ta kan vjedhur/passin qe don me rikthy passwordin

1. Your Windows Live ID - e-mail addressa juaj


2. Your first name and your last name - emri mbiemri juaj

3. Your date of birth (month/date/year) - data-muaji-viti i lindjes

4. Your country - Shteti

5. Your state (if applicable) (per kete e shenoni NONE ose N/A )

6. Your postal code Kodi postal i shtetit tuaj

7. Your IP address List the IP addresses from each computer that you use to access your account. To determine
Ketu po kerkon IP addressen reale apo publike qe eshte se nga ku je konektuar ne MSN tuaj (pra duhesh me dit ku je kyq ne MSN dhe qfar IP-je ka pasur ai kompjuter/ISP/ p.sh 84.22.37.4 mund ta perdorni http://www.whatismyip.com per te shikuar se cfare ip ke pasur kur je casur ne msn

8. The answer to your secret question - Pyetjen sekrete qe e ka pasur MSN juaj

9. The "alternate e-mail address" that is on file for the account (e shenon alrtenate e-mail addressen nese te kujtohet nese nuk te kujtohet apo nuk e din e bon NONE ose N/A )

10. Your Internet service provider. Emri i kompanis qe te ofron internet p.sh Kujtesa, Ipko, Art Motion, etj

11. The last date and time when you successfully signed in - Sheno oren dhe daten kur je ky?ur per here te fundit me sukses ne MSN tuaj!

Keto jan? te rendesishmet qe i shenuam deri ne 11 hapa mirpo edhe keto 4 pyetje/pergjigjeje me posht mund t'iu ndihmojn!

12. The names of any folders that you created in addition to the default folders - Emri i ndonje Folderi qe keni kirjuar ne e-mailin tuaj!

13. Names of contacts in your address book (please include the e-mail address) - Emrat e kontakteve te regjistruar ne MSN tuaj sbashku me e-mailin p.sh One1One e-mail:
emri@hotmail.com

14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders - Titulli i ndonje e-maili qe te ka ardhur ne Inbox

15. Your Windows Live Messenger nickname (display name) - Nickname-in e MSN tuaj qe e ke pasur kur je kyqur per here te fundit ne Messengjer!


Pasi ti perfundoni keto pergjigjeje ia ktheni e-mailin dhe brenda 24 ore do iu vjen e-maili nga Windows Live Technician Support ku do perfshihet dhe linku qe mund ta Resetoni passworin e e-mailit tuaj, pra kur ta merrni e-mailin pas afer/mbi 24 ore e hapni klikoni ne linkun qe e keni dhe pastaj shenoni Passwordin e ri te MSN-se!
Zakonisht e-maili qe iu vjen sbashku me linkun per ta resetuar passwordin e ka titullin Reset your Windows LIVE ID password dhe brenda e keni linkun qe duhet klikuar qe pastaj te shenoni passwordin e ri!
Linku per resetimin e passwordin eshte valid 3 dite pas 3 dite nuk mundesh me e ba reset keshtu qe rri gati

Shpresoi qe e keni kuptuar !
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 4 visitors (44 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=