Si ta ndryshojm ngjyren kur selektojm dicka
Si te ndryshojme ngjyren kur selektojme dicka

99.8% e pc e kane ngjyren qe kur selektojme dicka behet blu
por nqs duam tandryshojmeshkojme ne desktop dhe klikojme me te djathten e mausit dhe shkoj te propeties
ne tabelen qe na shfaqet shkojme tek AppearanceAdvancet
na hapet nje tabel tjeter ku zgjedhim tek ITEm - selcted item
ne krah te djathte te saj , pas madhesise kemi ngjyren qe e ndryshojme e bejme sipas qejfit
me pas Ok dhe eshte ne rregull
 
Advertisement
 
KingbpY
 
 
Today, there have been 4 visitors (36 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=